Café-Restaurang Skeppsbron hälsar dig välkommen till Lovisa hamn!

Idylliska Café-Restaurang Skeppsbron ligger vid gästhamnen i den bedårande småstaden Lovisa. Vi är en sommarrestaurang och terrass, som har öppet från maj till september. Under bästa sommarsäsong öppnar vi kl.10.00 varje dag.

 

Restaurangen erbjuder lunch, hamburgare och en à la carte-meny

I vår meny hittar du populära hamburgarmåltider, våra hemgjorda schnitzlar och matiga sallader. Njut av gott sällskap på vår terrass eller i vår inglaseradeterrass med havsutsikt. Hos oss får du alltid vänlig och snabb betjäning på flera olika språk. Kontakta oss gärna i förväg om ni är ett större sällskap, så reserverar vi ett bord åt er. Under sommaren 2020 tar vi inte emot gruppbeställningar pga koronan

Bekanta dig med vår à la carte-meny och våra hamburgarmåltider. För gäster på snabbvisit har vi ett urval caféprodukter.

Restaurangverksamhet och besöksmål i en livlig hamn

I anslutning till caféet hittar du även andra intressanta platser, t.ex. sjöfartsmuseet är absolut värt ett besök. På Skeppsbron och dess omgivning anordnas även olika sommarevenemang, som livemusik-kvällar. Läs mer om våra evenemang. Skeppsbron har under många somrar fungerat som ett vardagsrum för både Lovisa-bor och turister. Välkommen att njuta av god mat och gott sällskap i vår hamn!


Café-Restaurang Skeppsbron som drivs av företaget Oy C & D Fastfood Ab grundades 1995 och är numera ett familjeföretag.